عدم احتساب تبدیل وضعیت به عنوان مصداق استخدام جدید

عدم احتساب تبدیل وضعیت به عنوان مصداق استخدام جدید

درتاریخ : 1392/12/12 به شماره : 9209970905600387

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 1 تجدیدنظر دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: مقررات استخدامی عام، تبدیل وضعیت، استخدام، قرارداد خرید خدمت، استخدام پیمانی

چکیده رای

تبدیل وضعیت استخدامی از مصادیق استخدام جدید تلقی نگردیده بنابراین مشمول ممنوعیت استخدام جدید بر مبنای ماده 51 قانون برنامه پنجم توسعه قرار نمی‌گیرد.

رای بدوی

در خصوص شکایت شاکی (م.الف.) به طرفیت 1ـ معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری 2ـ شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور وزارت راه و شهرسازی به خواسته تبدیل وضعیت استخدامی از قرارداد خرید خدمتی به پیمانی، با توجه به اظهارات شاکی مبنی بر اشتغال از تاریخ 13/11/67 تاکنون به شرح دادخواست تقدیمی و ضمایم پیوست و مفاد لایحه دفاعیه مشتکی عنهما و قبول سابقه خدمت شاکی اعلام نموده شاکی فاقد شرایط مصوبه دولت است که تحت شماره … ثبت و ضم پرونده گردیده و با بررسی مدارک ابرازی شاکی، نظر به این‌که قرارداد شماره … و … و غیره فی‌مابین در صفحه … به بعد پرونده بیانگر شمول مصوبه شماره 3591/ت ـ 17296 هـ ـ 1/3/1378 هیأت وزیران بوده که علی‌رغم استمرار اشتغال شاکی و این‌که طرف شکایت باید ظرف شش ماه با رعایت مقررات وضعیت استخدامی شاکی را به پیمانی تبدیل نماید، لیکن این امر محقق نشده، در مجموع دیوان مستنداً به مصوبه مذکور و مصوبه شماره 17598 ـ 23/3/62 هیأت وزیران و رأی وحدت رویه شماره 555 ـ 19/8/87 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری و مواد 3، 10، 17، 58، 60، 65 و 107 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، شکایت مطروحه را وارد تشخیص، حکم به ورود شکایت و الزام مشتکی عنهما به تبدیل وضعیت استخدامی شاکی به پیمانی صادر و اعلام می دارد. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می باشد.
رئیس شعبه 42 دیوان عدالت اداری ـ پور مهدی

رای دادگاه تجدید نظر

نظر به این‌که تجدیدنظرخواه دلیل و ایراد مؤثری که زمینه نقض رأی معترض عنه را فراهم نماید ارائه و ابراز نداشته و با عنایت به اینکه تبدیل وضع استخدامی از مصادیق استخدام جدید تلقی نمی شود، بنابراین مشمول حکم مقرر در ماده 51 قانون برنامه پنجم نمی باشد و از طرفی حسب اعلام تجدیدنظرخواه، تجدیدنظرخوانده تا سال 1380 به صورت قراردادی مشمول خدمت بوده است. چون در تاریخ تصویب مصوبه شماره 35591/107296، نامبرده دارای شش ماه سابقه خدمت قراردادی بوده است، بنابراین مشمول رأی وحدت رویه شماره 555 مورخ 19/8/78 تشخیص و ضمن رد تجدیدنظرخواهی با استناد به ماده 71 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری رأی معترض عنه تأیید می‌گردد. رأی صادره قطعی است. 
مستشاران شعبه 1 تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
فرجی ـ مولابیگی

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.