صدور حکم محکومیت بر مبنای استنباط شخصی

صدور حکم محکومیت بر مبنای استنباط شخصی

درتاریخ : 1392/06/12 به شماره : 9209970901401136

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 14 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: تعزیرات حکومتی، آیین دادرسی مراجع شبه قضایی، مستند و مستدل بودن رأی، دادرسی منصفانه، دادرسی عادلانه، تخلف، استنباط شخصی، محکومیت

چکیده رای

صدور حکم محکومیت مستلزم احراز تخلف یا بزه بر اساس دلایل و مدارک متقن و غیر قابل انکار است و صدور رأی صرفاً بر اساس اظهارات اشخاص دیگر و استنباط شخصی و همگانی فاقد وجاهت قانونی است.

رای بدوی

شکایت شاکی دائر به اعتراض نسبت به رأی شماره … صادره از شعبه اول ویژه به شرح دادخواست تقدیمی، با ملاحظه مستندات و مفاد لایحه دفاعیه طرف شکایت و پرونده تعزیراتی مآلاً وارد و درخور پذیرش است. زیرا صدور حکم محکومیت مستلزم احراز تخلف یا ارتکاب بزه بر اساس دلایل و مدارک متقن و غیر قابل انکار است که در این پرونده بر این روال اقدام نشده است و صرفاً با اظهارات اشخاص دیگر و استنباط شخصی و همگانی اقدام به صدور رأی گردید که با موازین دادرسی عادلانه منافات دارد. لذا شکایت را وارد تشخیص داده، رأی به نقض رأی معترض‌عنه و رسیدگی مجدد در شعبه هم‌عرض صادر و اعلام می‏نماید. رأی صادره قطعی است.
رئیس شعبه 14 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
صباغی ـ شجاعی نوری

رای دیوان

 

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.