شرکتهای پتروشیمی بوعلی سینا و اروند
درتاریخ : 1391/10/04 به شماره : 9109970902301513
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 23 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: ایراد شکلی دادخواست، عدم توجه دعوی، خوانده، دعاوی استخدامی، نیروی شرکتی، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا، شرکت پتروشیمی اروند، شخصیت حقوقی، شرکت ملی پتروشیمی
چکیده رای
شرکتهای پتروشیمی بوعلی سینا و اروند، شخصیت حقوقی مستقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی داشته و خواهان بابت مطالبات مالی و حقوقی خود باید به طرفیت این شرکتها طرح دعوی نماید.
رای دیوان
با عنایت به اینکه آقای (الف.ز.) در دادخواست تقدیمی علیه شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مطالبه مانده مرخصی به مدت 105 روز را مطرح نموده است و مدعی است تأئیدیههای ریاست مجتمع پتروشیمی اروند در بند 3 هامش نامه مشاور معاون وزیر نفت خطاب به مدیر عامل شرکت اروند و در هامش نامه رئیس و روابط کار و مدد کاری اجتماعی شرکت ملی صنایع پتروشیمی را اعلام نموده است و تقاضای رسیدگی دارد. خوانده در لایحه دفاعیه اعلام داشته است: مطابق مفاد مکاتبات مورد استناد شاکی، نامبرده به طور مستقیم کارمند شرکت پتروشیمی بوعلی سینا بوده که در شرکت پتروشیمی اروند مأمور به خدمت شدهاند. شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شخصیت حقوقی مستقل و مجزا از شرکتهای مذکور است و شرکتهای پتروشیمی بوعلی سینا و اروند با بودجه و گردش مالی و مستقل، رأساً پاسخگوی تعهدات حقوقی خود میباشند. در نتیجه شاکی میبایست بابت مطالبات مالی و حقوقی خود به طرفیت کارفرمای مستقیم طرح دعوی نماید و شکایت مطروحه توجهی به خوانده فعلی ندارد. با عنایت به محتویات پرونده و ملاحظه پرونده و ملاحظه شرح شکایت و ضمائم دادخواست و لایحه دفاعیه، نظر به اینکه خواهان در نامههای منضم به دادخواست [به اینکه] کارمند شماره … شاغل در پتروشیمی اروند است تصریح نموده، در نتیجه چنانچه مدعی حقی باشد، باید به طرفیت شرکت محل خدمت خود طرح دعوی نماید و در وضعیت فعلی شکایت مطروحه به خوانده قید شده توجه ندارد. لذا به استناد بند ب ماده 20 آیین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار رد دعوی صادر و اعلام میگردد. رأی صادره قطعی است.
رئیس شعبه 23 دیوان عدالت اداری ـ مستشاران شعبه
فرجی ـ اسکندری ـ شریعت فر
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.