شخصیت حقوقی مستقل کمیسیون ماده 15 قانون تسهیلات اجتماعی و استخدامی جانبازان از بنیاد شهید

شخصیت حقوقی مستقل کمیسیون ماده 15 قانون تسهیلات اجتماعی و استخدامی جانبازان از بنیاد شهید

درتاریخ : 1391/12/05 به شماره : 9109970902604129

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 26 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، ایرادات شکلی دادخواست، عدم توجه دعوی به خوانده، کمیسیون ماده 15 قانون تسهیلات اجتماعی و استخدامی جانبازان، شخصیت حقوقی مستقل، بنیاد شهید

چکیده رای

به علت مستقل بودن شخصیت حقوقی کمیسیون ماده 15 قانون تسهیلات اجتماعی و استخدامی جانبازان از بنیاد شهید، دعاوی باید به طرفیت کمیسیون اقامه شود.

رای دیوان

شاکی با تقدیم دادخواستی به طرفیت مشتکی‌عنه [بنیاد شهید و امور ایثارگران چالوس]، تقاضای ابطال رأی کمیسیون ماده 15 قانون تسهیلات اجتماعی و استخدامی جانبازان را نموده است. با عنایت به اینکه شخصیت حقوقی کمیسیون ماده 15 قانون تسهیلات اجتماعی و استخدامی جانبازان مستـقل از شخصیت حقوقی بنیاد شهید و امور ایثـارگران می باشد، لذا به لحاظ عدم توجه دعوی، شکایت به کیفیت مطروحه قابلیت استماع ندارد. قرار رد شکایت مستنداً به ماده 20 آیین دادرسی دیوان عدالت اداری صادر و اعلام می گردد. رأی صادره مستنداً به مواد 13 و 7 قانون دیوان عدالت اداری قطعی است.
رئیس شعبه 26 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه
قاسم زاده ـ خدایی

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.