دستگیری متهم در داخل خودروی مسروقه

دستگیری متهم در داخل خودروی مسروقه

درتاریخ : 1392/09/27 به شماره : 9209970269700871

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 63 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: ادله اثبات، سرقت، مداخله در اموال مسروقه، کشف اموال مسروقه، کشف اموال مسروقه در ید متهم

چکیده رای

صرف دستگیری متهم در داخل خودروی مسروقه دلیل بر ارتکاب سرقت توسط وی نیست.

رای بدوی

در خصوص اتهام 1- ف.الف. فرزند م. 2- ق.ن. فرزند ب. دایر بر مشارکت در سرقت تعزیری با توجه به کشف خودرو در ید متهمین، دفاعیات بلاوجه متهم ردیف اول و عدم حضور و دفاع متهم دیگر و قرائن و امارات موجود در پرونده بزهکاریشان محرز لذا به استناد مواد 656 و 667 قانون مجازات اسلامی با توجه به وضعیت خاص متهم ردیف اول و رعایت بند 5 ماده 22 قانون مذکور حکم بر محکومیت متهم ف.الف. به تحمل سه ماه و یک روز و تحمل سی ضربه شلاق تعزیری و متهم ق.ن. به تحمل شش ماه حبس و تحمل سی ضربه شلاق تعزیری و رد عین یا مثل یا قیمت مال مسروقه از ناحیه متهمین در حق مال‌باخته صادر می‌گردد. رأی صادره نسبت به متهم ق.ن. غیابی و ظرف ده روز پس از رؤیت قابل واخواهی در همین دادگاه و نسبت به باقی طرفین حضوری و ظرف بیست روز پس از رؤیت قابل تجدیدنظرخواهی در هیأت تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.
رئیس شعبه 1104 دادگاه عمومی جزایی تهران ـ عامری

 

رای دادگاه تجدید نظر

تجدیدنظرخواهی محکوم‌علیه بدوی آقای ف.الف. فرزند م. از دادنامه شماره 701570 مورخ 28/12/1391 دادگاه عمومی جزایی شعبه محترم 1104 تهـران که به مـوجب آن مشارالیـه بـه دلیل شرکت در سرقت به تحمل حبس و شلاق محکوم شده است مآلاً وارد می‌باشد زیرا آنچه در این پرونده ثابت شده است عبارت از دستگیری آقای ف.الف. در یک ماشین مسروقه است و این اندازه از اثبـات کافـی برای محکـوم کردن تجدیدنظـرخواه بـه شرکت در سرقت نمی‌باشد. علی‌هذا نظر به این‌که بر اساس حدس و احتمال نمی‌توان رأی محکومیت صادر نمود، به استناد تبصره 1 ماده 22 قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب با نقض دادنامه معترض‌عنه رأی برائت آقای ف.الف. صادر می‌گردد. این رأی قطعی است.
رئیس شعبه 63 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
علی‌زاده‌اشکلک ـ قاسمی

 

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.