دستور موقت در توقف اجرای رأی منتفی شدن قبولی در آزمون کارشناسی ارشد
به شماره : 1/910167
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 1دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: دستور موقت، هیأت رسیدگی به تخلفات آزمونهای سراسری، تخلف، توقف اجرای رأی، قبولی در آزمون ارشد
چکیده رای
توقف اجرای رأی هیأت تخلفات آزمونهای سراسری مبنی بر کأن لم یکن شدن قبولی در آزمون کارشناسی ارشد با توجه به شرایط ماده 15 قانون دیوان یعنی متعسربودن جبران در آتیه و احراز ضرورت و فوریت آن، حائز شرایط صدور دستور موقت است.
رای دیوان
با توجه به سوابق و مدارک موجود نظر به اینکه اجرای رأی مورخ 495 – 20/12/90 هیأت تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات در آزمونهای سراسری مستقر در سازمان سنجش و آموزش کشور موجب ورود خسارت به شاکی میگردد ، به نحوی که جبران آن در آتیه متعسر خواهد بود و ضرورت و فوریت صدور دستور موقت محرز است ، لذا به تجویز ماده 15 قانون جدید دیوان عدالت اداری مصوب 9/3/85 مجلس شورای اسلامی دستور موقت مبنی بر توقیف عملیات اجرای موضوع خواسته نسبت به شاکی تا تعیین تکلیف قطعی شکایت صادر و اعلام میگردد . قرار صادره قطعی است .
دادرس شعبه 1 دیوان عدالت اداری – مستشار شعبه
مومنی – مولابیگی
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.