خوانده دعوی جلب ثالث
درتاریخ : 1392/01/26 به شماره : 9209970222800027
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 28 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: جلب ثالث، خوانده، دادخواست جلب ثالث
چکیده رای
در دادخواست جلب ثالث فقط مجلوب، خوانده دعوی جلب ثالث است و سایر اصحاب دعوی با ابلاغ دادخواست جلب ثالث در جریان دعوی جلب ثالث قرار میگیرند و نیاز به طرف دعوی قرار دادن ایشان نیست.
رای بدوی
خواسته خواهان ش. به طرفیت ش. دایر بر جلب ثالث در پرونده به کلاسه 910067 نظر به اینکه خواهان دعوی خود را به طرفیت کلیه اصحاب دعوی طرح نکرده است لذا مستنداً به مفهوم مخالف ماده 137 قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد آن را صادر و اعلام میدارد قرار صادره ظرف بیست روز از [تاریخ] ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی است
رئیس شعبه220دادگاه عمومی حقوقی تهران ـ زیوری
رای دادگاه تجدید نظر
تجدیدنظرخواهی ش. به طرفیت ش. نسبت به دادنامه شماره 944 مورخه 11/11/91 شعبه 220دادگاه عمومی حقوقی تهران که به موجب آن، قرار رد دعوی جلب ثالث خواهان به علت طرف دعوی قرار ندادن کلیه اصحاب دعوی صادر گردیده وارد و موجه است زیرا هر چند که به موجب ماده 137 قانون آیین دادرسی مدنی تعداد نسخ دادخواست جلب ثالث و ضمائم آن بایستی به تعداد اصحاب دعوی به علاوه یک نسخه باشد و دادخواست جلب ثالث میبایستی به تمامی طرفین دعوی ابلاغ شود، ولیکن در دادخواست جلب ثالث فقط خوانده دعوی جلب، ثالث است که به دادرسی جلب میشود و سایر اصحاب دعوی در جریان دعوی اصلی بوده و با ابلاغ دادخواست جلب ثالث در جریان دعوی جلب ثالث، قرار میگیرند و نیاز به طرف دعوی قرار دادن اصحاب دعوی که قبلاً وارد دعوی شده نمیباشد علیهذا بنا به مراتب فوق و مستنداً به ماده 353 قانون آیین دادرسی مدنی و ضمن پذیرش تجدیدنظرخواهی قرار تجدیدنظر خواسته نقض میگردد و پرونده جهت ادامه رسیدگی به دعوی مطروحه به دادگاه محترم بدوی اعاده میگردد. بدیهی است موضوع این پرونده از شمول ماده 140 همان قانون نیز خارج است زیرا دادگاه محترم بدوی به دعوی جلب ثالث جداگانه رسیدگی کرده و مورد اعتراض قرار گرفته است، لذا، پس از نقض قرار، پرونده جهت رسیدگی به دادگاه محترم بدوی اعاده میگردد. این رأی قطعی است.
رئیس شعبه 28 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
باقری ـ رشیدی
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.