تعدد معنوی توهین، تهدید و مزاحمت تلفنی

تعدد معنوی توهین، تهدید و مزاحمت تلفنی

درتاریخ : 1391/07/29 به شماره : 9109970223200976

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 32 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: تعدد مادی، تعدد معنوی، تهدید، توهین، مزاحمت تلفنیتعدد معنوی، مزاحمت تلفنی، توهین، تهدید، تعدد مادی

چکیده رای

اگر جرایم مزاحمت تلفنی، تهدید و توهین از طریق ارسال پیام کوتاه در یک نوبت ارتکاب یابد مشمول قواعد تعدد معنوی است و الا تابع قواعد تعدد مادی می‌باشد.

رای بدوی

در خصوص اتهام م. فرزند الف. دائر بر مزاحمت تلفنی، تهدید و توهین از طریق ارسال پیام کوتاه، با توجه به شکایت شاکی (الف.) و گزارش انتظامی و استعلام واصله از مدیریت مشترکین تلفن همراه و ملاحظه پیامک‌های ارسالی از سوی متهم به شاکی و قرار مجرمیت و کیفرخواست دادستان و اقاریر و دفاعیات بلاوجه متهم و قرائن و امارات موجود در پرونده بزهکاریش محرز و مسلم است. مستنداً به مواد 641 و 608 و 669 قانون مجازات اسلامی نامبرده را از بابت مزاحمت تلفنی به تحمل پنج ماه حبس تعزیری و از بابت توهین به پرداخت یک میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و از بابت تهدید به تحمل 18 ماه حبس تعزیری محکوم می‌نماید. رأی صادره حضوری و ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه‌های محترم تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.

رئیس شعبه 1079 دادگاه عمومی جزایی تهران ـ استواری

رای دادگاه تجدید نظر

درخصوص تجدیدنظرخواهی آقای م. نسبت به دادنامه شماره 00662 مورخ 30/4/91 شعبه 1079 دادگاه عمومی جزایی تهران که به موجب آن نامبرده در مورد اتهام مزاحمت تلفنی به پنج ماه حبس تعزیری و در مورد توهین، پرداخت یک میلیون ریال جزای نقدی و در مورد تهدید به تحمل هجده ماه حبس تعزیری محکوم شده است. دادگاه با توجه به محتویات [پرونده] نظر به اینکه از سوی تجدیدنظرخواه اعتراض مؤثر و موجهی که موجب نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته باشد، ارائه نشده و با این توضیح که جرائم فوق در یک نوبت واقع نشده تا مشمول تعدد معنوی باشد. بنابراین تجدیدنظرخواهی با هیچ‌یک از جهات مندرج در ماده 240 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری منطبق نبوده و از حیث رعایت قواعد دادرسی نیز ایراد و اشکال اساسی وارد نبوده لذا با رد تجدیدنظرخواهی به جهت جوان بودن وی و فقدان سابقه محکومیت کیفری به تجویز تبصره 2 ماده 22 قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب و با رعایت ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصارف آن در موارد معین پنج ماه حبس بابت بزه مزاحمت تلفنی به پنج میلیون ریال جزای نقدی و هجده ماه حبس بابت بزه تهدید به پرداخت مبلغ ده میلیون ریال جزای نقدی تبدیل می‌شود. و با این تبدیل برابر بند الف ماده 257 قانون آیین دادرسی کیفری دادنامه تجدیدنظرخواسته نتیجتاً تأیید و ابرام می‌شود. این رأی قطعی است.

مستشاران شعبه 32 دادگاه تجدیدنظر استان تهران

قمری ـ عطارد

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.