تأثیر سوگند شاکی در اثبات سرقت
درتاریخ : 1392/11/12 به شماره : 9209970269701240
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 63 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: ادله اثبات دعوا، سوگند، اظهارات شاکی، مال مسروقه، کشف اموال مسروقه
چکیده رای
با سوگند شاکی مبنی بر رؤیت مال مسروقه در ید متهم نمیتوان حکم بر محکومیت متهم صادر کرد.
رای بدوی
در خصوص اتهام خانم م.ک. فرزند م.، 47 ساله، خانهدار، اهل ارومیه، مقیم کهریزک، فاقد محکومیت، متأهل، دایر بر سرقت طلاجات و لوازم منزل به ارزش پنج میلیون تومان موضوع شکایت آقای ع.ع. و ز.ع.؛ با عنایت به اوراق و محتویات پرونده، شکایت شاکی، گزارش مرجع انتظامی، اظهارات شاهد تعرفه شده شکات مبنی بر رؤیت اموال مسروقه شکات در ید متهم و نیز سوگند شرعی شکات مبنی بر علم و اطلاع آنان از اینکه متهم سارق اموال آنان میباشد و سایر قرائن و امارات موجود در پرونده انتساب بزه فوق به متهم محرز و مسلم است و مستنداً به مواد 656 و 667 از قانون مجازات اسلامی و رعایت مواد 19 و 37 و 38 از قانون مجازات اسلامی حکم محکومیت متهم به پرداخت دو میلیون ریال بدل از حبس و دو میلیون ریال بدل از شلاق و نیز رد عین یا قیمت اموال مسروقه به شکات صادر و اعلام میگردد. رأی صادره حضوری و ظرف 20 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در مرجع تجدیدنظر استان تهران میباشد.
رئیس شعبه 102 دادگاه عمومی جزایی کهریزک ـ قدوسینیا
رای دادگاه تجدید نظر
تجدیدنظرخواهی محکومعلیها خانم م.ک. فرزند م. با وکالت آقای ع.ج. از دادنامه شماره 600671 مورخ 16/4/92 دادگاه عمومی جزایی شعبه محترم 102 کهریزک که به موجب آن مشارالیها به دلیل ارتکاب سرقت به تحمل مجازات محکوم شده است مآلاً وارد تشخیص داده میشود زیرا محتویات پرونده متضمن دلیلی نیست که مثبت وقوع سرقت از سوی تجدیدنظرخواه باشد و تا حدی که به تشخیص این دادگاه برمیگردد با توجه به اظهارات فردی که اطلاعی از چگونگی وقوع سرقت ندارد به همراه سوگند شاکیه محترمه نمیتوان رأی محکومیت صادر نمود علیهذا به استناد تبصره 1 ماده 22 قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب با نقض دادنامه معترضعنه رأی برائت خانم م.ک. صادر میگردد. این رأی قطعی است .
رئیس شعبه 63 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
علیزادهاشکلک ـ ناصرینژاد
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.