ایجاد بینظمی در اجرای حکم
درتاریخ : 1392/01/27 به شماره : 9209970222000052
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 20 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: اخلال در نظم عمومی، ایجاد بینظمی، اجرای احکام
چکیده رای
ایجاد بینظمی در اجرای احکام دادگاه، مصداق اخلال در نظم عمومی است.
رای بدوی
در خصوص اتهام آقای ر.الف. دایر بر توهین به مقام قضایی در حین انجام وظیفه و اخلال در نظم عمومی موضوع شکایت گزارش و اعلام جرم اجرای احکام دادسرای ناحیه 4 تهران با عنایت به شکایت شاکی و دلایل منعکس در قرار مجرمیت و کیفرخواست صادره از دادسرای ناحیه 4 تهران، ارتکاب بزه انتسابی از نظر دادگاه محرز و مسلم میباشد؛ لذا دادگاه به استناد مواد 47 و 609 و 618 قانون مجازات اسلامی و رعایت بند 2 از ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین وی را به پرداخت پانزده میلیون ریال جزای نقدی به لحاظ بزه توهین و پرداخت بیست و پنج میلیون ریال جزای نقدی و تحمل سی ضربه شلاق به لحاظ بزه اخلال در نظم عمومی محکوم مینماید. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران میباشد.
دادرس شعبه 1082 دادگاه عمومی جزایی تهران ـ عالمی
رای دادگاه تجدید نظر
در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای ر.الف. نسبت به دادنامه شماره 1065 مورخ 15/11/91 صادره از شعبه 1082دادگاه عمومی تهران که بهموجب آن نامبرده بهاتهام اهانت به مقام قضایی به پرداخت مبلغ پانزده میلیون ریال و بهاتهام اخلال در نظم عمومی نیز به پرداخت مبلغ بیست و پنج میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم گردیده است که اعتراضش را وارد ندانسته چرا که دلایل علیه وی کافی است و ایراد و اعتراض موجه و مؤثریکه موجبات نقض و بیاعتباری دادنامه معترضٌعنه را ایجاب نماید ابراز و اقامه نشده؛ لیکن به لحاظ فقدان سابقه، وی را مستحق تخفیف دانسته و مستنداً به تبصره 2 ماده 22 قانون اصلاحی قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب جزای نقدی پانزده میلیون ریال به پنج میلیون ریال و مجازات بیست و پنج میلیون ریال را به ده میلیون ریال تقلیل و تخفیف داده و با تخفیف مذکور رأی بدوی را تأیید و استوار مینماید. این رأی قطعی است.
مستشاران شعبه 20 دادگاه تجدیدنظر استان تهران
آروین ـ رضایی
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.