اعلام تعارض آراء از شعبه ششم و چهارم دیوان

اعلام تعارض آراء از شعبه ششم و چهارم دیوان

این دادنامه به منظور رسیدگی به طرح دعوی آقای سید مرتضی سهام شتربان با خواسته اعلام تعارض آراء از شعبه ششم و چهارم دیوان از سوی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با مشخصات پرونده، گردش کار و رأی زیر صادر شده است:

کلاسه پرونده : 81/1364

شاکی : آقای سید مرتضی سهام شتربان

تاریخ رأی: دوشنبه 19 آبان 1365

شماره دادنامه :

مقدمه:
الف) شعبه ششم دیوان در پرونده کلاسه 63/511 موضوع شکایت علیه سازمان هواشناسی کشور به خواسته: 1- لغو حکم هیئت تخلفات اداری واخذ حقوق و مزایا مربوط.2- دریافت حقوق و مزایای معوقه منظور شده در حکم کارگزینی و دریافت فوق‌العاده شغل برکناری با احراز گروه 9. 3- دریافت یک نسخه رای شماره 8 تجدید نظر پاکسازی وزارت راه و ترابری طی دادنامه شماره230 مورخ 15/7/64 چنین رأی صادر کرده است: با توجه به اینکه فوق‌العاده شغل و مزایا به کسانی متعلق می‌گردد که در شغل مورد نظر انجام وظیفه نمایند و چون نامبرده در مدت مذکور در دادخواست مشغول خدمت نبوده (فقط مستحق حقوق بوده) و نیز با توجه به ماده 35 قانون استخدام کشوری اقدامات انجام شده از سوی سازمان شکایت منطبق با موازین قانونی بوده و رأی به رد شکایت صادر می‌گردد.
ب) شعبه چهارم دیوان در پرونده کلاسه 62/1307 موضوع شکایت علیه وزارت دارایی به خواسته پرداخت حقوق عقب افتاده طی دادنامه شماره 417 مورخ 10/7/64 چنین رأی صادر کرده است: با توجه به لایحه که به شماره 4070- 28/7/63 ثبت و در پرونده مضبوط است و حکایت از انجام خواسته شاکی به وسیله سازمان متبوع وی دارد، نتیجتاً موضوع شکایت منتفی خواهد بود- با اعلام تعارض آرای مشروحه هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ فوق با حضور حجت الاسلام حاج شیخ محمد علی فیض ریاست کل دیوان و رؤسای شعب تشکیل و پس از بحث و بررسی و ملاحظه سوابق مشاوره آراء به شرح آتی انشاء رای می‌نماید.
رای هیات عمومی:
با بررسی آراء صادره تعارض ملاحظه نشد و موضوع از مصادیق ماده 20 قانون دیوان عدالت اداری تشخیص نگردید. نتیجتاً قابل طرح در هیأت عمومی نمی‌باشد.
هیأت عمومی دیوان عدالت اداری

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.