استفاده از اسلحه کمری قلابی در سرقت

استفاده از اسلحه کمری قلابی در سرقت

درتاریخ : 1392/08/21 به شماره : 9209970223901109

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 39 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: سرقت، سرقت مقرون به آزار، اسلحه قلابی

چکیده رای

استفاده از اسلحه کمری قلابی در سرقت

رای بدوی

در خصوص اتهام م.ک. و س.خ. دایر بر مشارکت در سرقت مقرون به آزار با به کار بردن اسلحه کمری قلابی و سرنگ‌های آب آلبالو حسب شکایت خانم م.م. فرزند ب.؛ دادگاه با توجه به محتویات پرونده و شکایت شاکی و گذشت بعدی وی و دفاعیات بلاوجه متهمین و توضیحات طرفین در مورد کیفیت سرقت و کیفرخواست صادره، بزه انتسابی را با حذف قید مقرون به آزار محرز و مسلم تشخیص و به استناد مواد 656 از قانون مجازات اسلامی 1375 و مواد 37 و 19 از قانون مجازات اسلامی 1392 و با انطباق موضوع با درجه 5 و تخفیف به درجه 8 هرکدام از متهمین را به تحمل دو ماه حبس با احتساب ایام سابق و ده ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌نماید. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز قابل تجدیدنظر در دادگاه تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.
رئیس شعبه 1154 دادگاه عمومی جزایی تهران ـ محمدی

 

رای دادگاه تجدید نظر

در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای ع.ر. به وکالت از خانم م.ک. و تجدیدنظرخواهی خانم س.خ. نسبت به دادنامه شماره 603/92 شعبه 1154 دادگاه عمومی جزایی تهران در محکومیت هر یک از ایشان به تحمل دو ماه حبس و ده ضربه شلاق به اتهام مشارکت در سرقت مقرون به آزار، با عنایت به مجموع محتویات پرونده و توضیحات و مدافعات طرفین در طول جریان دادرسی و لایحه تجدیدنظرخواهی تجدیدنظرخواهان و ممنوعیت در تشدید مجازات از سوی این مرجع و با عنایت به رضایت شاکی خصوصی و و مستندات دادنامه بدوی و اینکه از سوی تجدیدنظرخواه ایراد و اعتراض مؤثری که موجبات نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته را فراهم نماید به عمل نیامده و دادنامه معترض‌عنه صحیحاً و مطابق مقررات اصدار یافته و مستنداً به بند الف ماده 257 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری ضمن تأیید حکم به رد اعتراض تجدیدنظرخواه صادر میگردد. رأی صادره قطعی است.
رئیس شعبه 39 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه
رضائی ـ شفیعی‌خورشیدی

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.