مهلت اعتراض به رد مطالبات از سوی اداره تصفیه امور ورشکستگی
درتاریخ : 1392/04/22 به شماره : 9209970223700366
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 37 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: ورشکستگی، اداره تصفیه امور ورشکستگی، اعتراض به رد مطالبات، تصدیق مطالبات
چکیده رای
دعوای اعتراض به رد مطالبات از سوی اداره تصفیه امور ورشکستگی و تقاضای رسیدگی و تصدیق مطالبات، باید در مهلت بیست روزه از تاریخ آگهی مربوط به صورت مطالبات طرح شود.
رای بدوی
در خصوص دعوای بانک ت. با وکالت م.م. به طرفیت اداره تصفیه امور ورشکستگی به خواسته اعتراض به رد مطالبات بانک از سوی اداره تصفیه و تقاضای رسیدگی و تصدیق مطالبات بانک با جلب نظر کارشناس نظر به اینکه اعتراض به رد مطالبات باید در مهلت بیست روزه ارائه گردد که اعتراض موصوف خارج از مهلت مقرر قانونی بوده لذا دادگاه مستنداً به مواد 35 و 36 از قانون اداره تصفیه امور ورشکستگی مصوب 1318 قرار رد دعوای خواهان را صادر و اعلام مینماید. رأی صادره حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهـی در محاکـم محتـرم تجدیدنظر استـان تهران میباشد.
رئیس شعبه 19 دادگاه عمومی حقوقی تهران ـ یازرلو
رای دادگاه تجدید نظر
در خصوص تجدیدنظرخواهی بانک ت. با وکالت م.م. به طرفیت اداره تصفیه امور ورشکستگی تهران نسبت به دادنامه شماره 1052 مورخ 30/9/1391 صادره از شعبه 19 دادگاه عمومی حقوق تهران ناظر به قرار رد دعوی بانک مزبور به خواسته اعتراض به رد مطالبات بانک از م.ت. توسط اداره تجدیدنظرخوانده و نیز تصدیق مطالبات بانک با جلب نظر کارشناس، دادگاه با توجه به مجموع اوراق پرونده و تحقیقات معموله و با لحاظ خروج اعتراض بانک از فرجه قانونی بیست روزه موضوع ماده 36 قانون اداره تصفیه امور ورشکستگی و اینکه ثبت آگهی در دبیرخانه بانک نمیتواند ایجاد مهلت جدید برای آن بانک نماید چرا که اگر بانک نامه استنادی را پس از چند سال دیگر در دبیرخانه خویش ثبت میکرد هیچ مبنای حقوقی برای تمدید مهلت اعتراض تا آخر زمان وجود نداشت بنابراین تجدیدنظرخواهی را مردود تشخیص و مستنداً به ماده 353 قانون آیین دادرسی مدنی قرار معترضعنه را تأیید و استوار مینماید. این رأی قطعی است.
رئیس شعبه 37 دادگاه تجدیدنظر تهران ـ مستشار دادگاه
دیوسالار ـ رضایی
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.