عدم تحقق تمرد به دلیل فرار
درتاریخ : 1391/11/14 به شماره : 9109970221901357
موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور
این نمونه رای که در شعبه 19 دادگاه تجدید نظر استان تهران صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: تمرد، سابقه دار، فرار متهمتمرد، فرار متهم، سابقه دار
چکیده رای
فرار متهم حتی اگر سابقه دار باشد از مصادیق تمرد نیست
رای بدوی
در خصوص اتهام آقایان1- م.ک.2- الف.م.3- م.ر. دایر بر تمرد نسبت به ضابطین قضایی موضوع گزارش ضابطین قضایی با عنایت به دلایل منعکس در کیفرخواست صادره از دادسرای ناحیه 18 تهران به شماره 211 مورخه 2/2/91 ارتکاب بزه انتسابی از نظر دادگاه محرز و مسلم میباشد لذا دادگاه با استناد به شق 3 ذیل ماده 607 قانون مجازات اسلامی هر یک را به تحمل 91روز حبس محکوم مینماید. رأی دادگاه حضوری و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران میباشد و پرواضح است که رأی صادره در باب متهمین ردیف 1 و2 غیابی محسوب و ظرف 10 روز قابل واخواهی است.
دادرس شعبه1140دادگاه عمومی جزایی تهران
احمدی شهربابک
رای دادگاه تجدید نظر
آقای س.ل. در تاریخ 19/4/1391به وکالت از آقای م.ر. فرزند ق. فقط مبادرت به تجدیدنظرخواهی از دادنامه شماره 195 مورخ 31/2/1391 صادره ازشعبه1140 دادگاه عمومی تهران مشعر بر محکومیت موکلش نموده و ارائه لایحه دفاعیه را به بعد موکول و تاکنون ارائه ننموده که نظر به مراتب و ملاحظه پرونده و محکومیت تجدیدنظرخواه به تحمل نود و یک روز حبس به اتهام تمرد در برابر مأمورین انتظامی موجه به نظر میرسد. زیرا بزه تمرد مطابق مواد 607 قانون مجازات اسلامی هرگونه حمله یا مقاومت نسبت به مأمورین دولت در حین و به سبب انجام وظیفه آنان است که در مانحنفیه اساساً رخ نداده و فرارکردن از مصادیق تمرد محسوب نمیشود ولو اینکه متواری سابقه دار باشد همانطوری که مع الاسف نه در قرار نهایی دادسرا و نه کیفرخــواست و نه دادنــامه تجــدیدنظرخــواسته نوع رفتارمحکومٌعلیه که تمرد محسوب شود ذکر نشده و دلیلی هم بر ارتکاب آن ارائه نشده لهذا و با قبول درخواست و مستنداً به بند یک از شق ب از ماده 257 قانون دادرسی کیفری و اصل 37 قانون اساسی ضمن نقض دادنامه تجدیدنظرخواسته در این بخش رأی بر برائت تجدیدنظرخواه را از اتهام انتسابی صادر و اعلام میدارد رأی صادره قطعی است.
رئیس شعبه 19 دادگاه تجدیدنظر استان تهران – مستشاردادگاه
محمدی – ایرانی
توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.