دستور موقت مبنی بر توقف اخراج کارمند با 15 یا 20 سال سابقه

دستور موقت مبنی بر توقف اخراج کارمند با 15 یا 20 سال سابقه

به شماره : 91/2/1266

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 2دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: دستور موقت، اخراج کارمند، هیأت‏ تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات اداری

چکیده رای

توقف اخراج کارمند با 15 یا 20 سال سابقه با توجه به شرایط ماده 15 قانون دیوان یعنی متعسربودن جبران در آتیه و احراز ضرورت و فوریت آن، حائز شرایط صدور دستور موقت است.

رای دیوان

با توجه به سوابق و مدارک موجود نظر به اینکه اجرای رأی مذکور با مجازات اخراج با سابقه 15 سال خدمت موجب خسارت به شاکی می‏گردد به نحوی که جبران آن در آتیه متعسر خواهد بود و ضرورت و فوریت صدور دستور موقت محرز است لذا به تجویز ماده 15 قانون جدید دیوان عدالت اداری مصوب 9/3/85 مجلس شورای اسلامی دستور موقت مبنی بر توقیف عملیات اجرای موضوع خواسته نسبت به شاکی تا تعیین تکلیف قطعی شکایت صادر و اعلام می‏گردد . قرار صادره قطعی است .

رئیس شعبه 2 دیوان عدالت اداری   مستشار شعبه 

مهدوی –  مهدی لی

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.