برقراری حقوق و مزایا

برقراری حقوق و مزایا

درتاریخ : 1391/02/17 به شماره : 919970900201702

موضوعات مرتبط با این نمونه رأی و مرجع صدور

این نمونه رای که در شعبه 2 بدوی دیوان عدالت اداری صادرشده است درباره این موضوعات می باشد: دستور موقت، برقراری حقوق و مزایا، حقوق، مزایا

چکیده رای

برقراری حقوق و مزایا با توجه به ماده 15 قانون دیوان، حائز شرایط صدور دستور موقت است.

رای دیوان

با توجه به سوابق و مدارک موجود، نظر به اینکه عدم برقراری حقوق و مزایای شاکی موجب خسارت به شاکی می‏گردد به نحوی که جبران آن در آتیه متعسر خواهد بود و ضرورت و فوریت صدور دستور موقت محرز است. لذا به تجویز ماده 15 قانون جدید دیوان عدالت اداری مصوب 9/3/85 مجلس شورای اسلامی دستور موقت مبنی بر اجرای حکم کارگزینی… و برقراری حقوق موضوع خواسته نسبت به شاکی تا تعیین تکلیف قطعی شکایت صادر و اعلام می‏گردد. قرار صادره قطعی است.
 رئیس شعبه 2 دیوان عدالت اداری ـ مستشار شعبه 
 مهدوی ـ حسینی طباطبایی

 

توضیح: نمونه رای های منتشر شده در دادراه اعم از نمونه رای بدوی، نمونه رای تجدید نظر و نمونه رای دیوان عموما از نمونه رای های منتشر شده از سوی قوه قضائیه و مراکز و پژوهشگاه های وابسته به قوه قضائیه برگرفته شده است.