مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام خسته نباشید من واسه اولین برات بار قاچاخ بوتاکس بردم و چهار راه منو گرفت و یکی دوبار دادگاه رفتم چون عید بود قاضی گفت برو برات ابلاغیه فرستادیم بیا ابلاغیه اومد وداخلش نوشتن 70 ملیون جریمه بهم دادن وحضور منو همراه یه وکیل خواستن ایا اگه حکم زندان باشه داخل ابلاغیه نوشته میشه یا اگه برم اونجا منو زندان نمی‌برن و درضمن تا حالا سابقه نداشتم امکانش هست بهم حکم زندان هم بدن خیلی نگرانم و استرس دارم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر هنوز رای صادر نشده باید منتظر شوید.
اگر رای صادر شود ، مجازات در آن تعیین می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتمل است
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید