مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زن در تسهیم اموال زندگی زناشویی

چگونه همسرم را در مورد نگرانی ام درباره آینده مالی و حق و حقوقم به عنوان یک زن روشن کنم طوری که زندگی ام نپاشد.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این موضوع مشاوره خانواده می خواهد نه حقوقی.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

موضوع مطرح شده از جانب شما مجهول است اما عموما می توانید با به جریان انداختن مبحث نفقه خود برای زمان حال آینده مبانی زندکی مشترک را مستحکم کنید
برای مشاوره بیشتر و تنظیم لایحه مرتبط می توانید با بنده و یا همکاران تماس حاصل نمایید
قبل از تماس پیامک دهید

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی لزومی به مشخص کردن و روشن کردن حق و حقوق شما نیست چرا که حق و حقوق شما از طریق قوانین موضوعیه مشخص شده و بسته به مورد به شما تعلق خواهد گرفت.

یک وکیل

با سلام اگر مقصود مهریه است می توانید دین ایشان را نسبت به خودتان بری کنید و اصطلاحا ابرا نمایید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
این موضوع بیشتر در حیطه وظایف مشاور خانواده میباشد
با مراجعه به یک مشاور خانواده حاذق مشکل خود را در میان گذاشته و درخواست راه حل نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال حقوق و تکالیف زوجین به روشنی در قانون مشخص شده و ابهامی ندارد و همانطور که مستحضرید زندگی زناشویی موضوعی نیست که صرفاً بر پایه مال و مالیت استوار باشد و ارکان و شالوده های اساسی دیگری هم دارد لذا پیشنهاد می شود عدم پاشش و انحلال زندگی زناشویی خود را صرفاً در محکم نمودن حقوق مالی خود جستجو نکنید زیرا چه بسا زندگی های زناشویی با مهریه ها و اجرت المثل های سنگین چند صباحی بیش دوام نیاورده است !

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم