مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول همراه بیمار بعد از 5سال

سلام بنابه درخواست قیم متوفی سه ماه همراه مریض دربیمارستان به مریض رسیدگی و پرستاری میکردم بعد از فوت مریض من ماندم با کلی هزینه بیمارستان و فاکتورهای دارویی. چون قیم فامیل است گفت بعد از فروش مالش پرداخت میکنم الان 5سال میگذرد نمیدهد. گفتم شکایت میکنم و الان تازه به جای تشکر میگوید شوهرم را کشتی. من ماندم با زحمت بی اجر و تهمت که اعصابم را به هم میریزد. لطفا راهنماییم کنید متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" چونکه قرارداد کتبی ارائه خدمات مراقبتی و یا پرستاری بین شما و بیمار یا قیم وی با دریافت دستمزد و پرداخت هزینه های درمانی و دارویی وجود نداشته اثبات آن با شهادت شهود واجد شرایط متعسر و بسیار دشوار خواهد بود هر چند غیر ممکن نیست .

یک وکیل

سلام. چنانچه قرارداد وجود داشته باشد وفق قرارداد مطالبه تمام هزینه را بکنید در غیر اینصورت با شهادت شهود این امر را در دادگاه اثبات نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
شما می توانید از محکمه حقوقی با در دست داشتن ادله خویش و تکیه بر یک لایحه قوی حق خود را به صورت کامل دریافت دارید
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با وکلای دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید.
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم شما پس از اثبات هزینه کرد بابت متوفی می توانید بر علیه وراث با موضوعیت مطالبه حق السعی وهزینه کرد متوفی طرح دعوا(ولیکن با طی فرایند طولانی)وحق خود را دریافت کنید.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
سرکار خانم اعتمادیان در اینخصوص پاسخ کامل را بیان فرمودند