مشاوره حقوقی رایگان - شیشه

سلام میخاستم بپرسم یک گرم بیست سوت شیشه حکمش چیست

پاسخ ها :

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.بیش از یک گرم تا 4گرم هشت میلیون ریال تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی.دو تا پنج سال حبس.و سی تا هفتاد ضربه شلاق.
اگر سابقه نداشته باشید فقط جریمه نقدی

یک وکیل

سلام. جزای نقدی , 2 تا 5 سال حبس و 30 تا 70 ضربه شلاق .

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

درود
هر كس هرويين، مرفين، كوكايين، متادون و ديگر مشتقات شيميايي مرفين و كوكايين و نيز عصاره‌ي شيميايي حشيش و روغن حشيش را وارد كشور كند يا توليد يا توزيع يا صادر كند يا خريد و يا فروش كند و يا در معرض فروش قرار دهد و يا نگهداري، مخفي و يا حمل كند با توجه به ميزان مواد به شرح زير مجازات خواهد شد:
1- تا پنج سانتي‌گرم، از دويست تا پانصد هزار ريال جريمه‌ي نقدي و بيست تا پنجاه ضربه شلاق
2- بيش از پنج سانتي گرم تا يك گرم، از يك ميليون تا سه ميليون ريال جريمه‌ي نقدي و سه تا هفتاد ضربه شلاق
.
تبصره دوم ، البته این بدو لحاظ سابقه میباشد و چنانچه برای بار دوم و ... باشد مجازات شدیدتر میگردد

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

همکاران گرامی ماده به صورت مشخص ذکر نموده از .... تا یک گرم مشمول تبصره 2 میباشد .

همانطور که خود عزیزان اشاره نموده اید بیش از 1 گرم ... منظور قانون گذار این است که باید حتی برای یک میلی گرم هم که باشد از یک بیشتر باشد تا مشمول تبصره 3 گردد . با تشکر

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

عذر فراوان من اصلا متوجه بیست سوت نشدم و مجدد که سوال رو خوندم از عجله خود در پاسخ دادن شرمنده شدم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوال شما اخذ مشاوره برای گشایش کار نیست.یاالله

یک وکیل

سلام " منتظر باشید تا حکمش صادر شود آنوقت خواهید فهمید .