مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

در یک شرکت پخش مواد غذایی قصد سرمایه گذاری دارم که شرایط قرارداد رو به من این جوری گفتن :1قرارداد 6 ماهه میبندن 2به میزان مبلغ سرمایه گذاری چک و سفته میدن ولی چک به نام همسر صاحب شرکته به دلیل فرار مالیاتی3سودی که به من پرداخت میکنن به این صورته که برای 10 میلیون سرمایه 500تومن سود ثابت در نظر گرفته میشه یعنی چه شرکت سود کنه چه ضرر و به جز 500 تومن در هر ماه نسبت به فروش و سود شرکت و بعد از کسر هزینه های شرکت سودی که باقی میمونه به نسبت 2 به 10 به پولی که به من قراره پرداخت کنن اضافه میشه به نظر شما من موقع امضا قراداد به چه چیزهایی باید توجه کنم و یا اضافه کنم به متن قرارداد ممنون

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . اولا تعيين مبلغي ثابت و مقطوع به عنوان سود مصداق بارز ربا مي باشد و دادگاهها از اين قرارداد ها حمايتي نمي كنن مگر انكه متن ان به شكل ديگه اي و تحت مشاوره وكيل تنظيم بشه . ثانيا اين ميزان سود پرداختي يعني حداقل ٦٠ درصد در سال !! نشان از ريسك بالا در سرمايه گذاري دارد و در موارد بروز اختلاف حتي قوي ترين قرارداد هم نمي تونه برگشت پول شما رو تضمين بكنه . چون شركتي كه حاضره همچين بهره سنگيني رو پرداخت كنه قطعا از لحاظ مالي در شرايط بحراني است و با اصل پول شما بهره ساير سرمايه گذارها رو پرداخت مي كنه و الي اخر .

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

درتضامین ماخوذه امضاو تایید رییس شرکت رو در اوراق بعنوان ضامن بگیرید.از سوددهی شرکت مطمین شوید.اگرشرکت مسئولیت محدوده بگین قید کنن متضامناب اندازه پول شما از اموال شخصیشون مسئولن.وجه التزام و خسارت دیرکرد روزانه تعیین کنید.حق تعیین دادگا صالح ب رسیدگی رو بشمابده و....