مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام بر اساتید محترم
من و مادرم تصمیم گرفتیم به صورت شریکی یک ملک بخریم که سهم هر کداممان مشخص باشد و سندمان جدا باشد
سوال من این است که بعد از فوت مادرم خواهر نیز در سهم من شریک است یا نه و این که همه ملک مادرم به خواهرم می‌رسد یا نه؟

پاسخ ها :

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام در صورتی سند ملک به صورت مشاعی باشد. سهم شما متعلق به شماست و سهم مادر به تمام ورثه ایشان می رسد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سهم مادر شما به وراث به ارث می‌رسد و هم خواهر و هم شما به عنوان وراث در سهم مادر شریک می‌شوید.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

فقط سهم مادر به ارث میرسد و خود شما نیز در سهم مادر شریک هستید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سهم مادرتان به تمام وراث می‌رسد و سهم شما برای خودتان میماند