مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع تفکیک نشده

سلام خسته نباشید من خانم هستم با مقدار پس اندازی که داشتم ملک ورثه ای خریدم که تفکیک نشده و فقط مقدار سهم من از کل سهم سند خورده به نام من کروکی ندارم از ملکی که به من اختصاص دارد و قبلا تقسیمات بین خودشان و شاهدان روستا انجام شده به طور دستی و توافقی و من به دلیل نا آگاهی برگه ای از این تقسیمات ندارم ملکی که به من نشان دادن و فروختن ارزشش بالاتره از ملکی که به طرف مقابل داده شده دو ملک کنار هم هست که دیوار کشیده شده جدا شده بین برادران ناتنی ملک من به اندازه سهم من هست من ساخت و ساز کردم در این ملک و هزینه شده الان ادعا میکنند و جلوی کار من رو گرفته میگویند راضی به این تقسیمات نیستیم ملک ما بی ارزش است برای شما با ارزش فروشنده ملک به من حضور ندارد به دلایل دیگر زندان می باشد منم چون تهرانم و ملک روستای اردبیل است میدونن وقت شکایت و جایی برای ماندن ندارم مدام اذیت میکنند تلکیف این ملک چی میشه من سقف اضافه کردم 200 میلیون دوسال پیش هزینه کردم آیا در تقسیمات این ملک به من اختصاص داده میشود چون هزینه کردم چون این ملک تقسیم شده بود قبلا طبق اون من خودم رو صاحب این قسمت میدانم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین شما و فروشنده و تعهدات ضمن عقد و ضمانت‌های اجرایی عدم انجام تعهد است. بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شمابررسی قرار گرفت نیازمند بررسی بیشتر می‌باشد مدارک شما می‌بایست مطالعه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بدون بررسی مدارک نمیتوانم اظهارنظرکنم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر کاربردی حقوقی بایستی اسناد و مدارک مرتبط مورد مطالعه قرار گیرند‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک واخذ توضیحات بیشتر می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ملک شما به صورت مشاع است و نه مفروز مگر بین تمام شرکا تقسیم نامه تنظیم شده باشد و تمام شرکا امضا کرده باشند
اگر تقسیم نامه تنظیم و توسط تمام
شرکا امضا شده باشد شما می توانید به تقسیم نامه استناد نمایید