مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن سهم از ملک مشاع

سلام من در روستا خانه روستایی زمین کشاورزی دارم خانه پلاک دارد ولی زمین کشاورزی روستا پلاک کلی داره ک 15 شریک داریم حالا من میخاهم ب اندازه سهمم پلاک جدا بگیرم ک جز منابع ملی حساب نشه راه حلش چیه چطور اقدام کنم ممنون و سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه یک زمین مشایی قابلیت تقسیم داشته باشد چند مورد می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد اول اینکه زمین کشاورزی می‌بایست از کاربری خود خارج نشود

شرکا می‌بایست با یکدیگر تقسیم نامه بنویسند

و استعلامات لازم را از جهاد کشاورزی و منابع طبیعی اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر خانه شما جز طرح هادی و طرح جامع روستایی باشد شما باید به اداره ثبت مراجعه و درخواست صدور سند مالکیت برای عرصه و اعیان را نمایید تا با توجه به قانون تعیین تکلیف برای شما سند مالکیت صادر گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی ملک دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت اسناد می توانید موضوع را پیگیری کنید.
.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی با عنایت به طرح هادی روستا به اداره ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه بفرمائید و درخواست خود مبنی بر سند مالکیت جداگانه را ارائه دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افراز و تفکیک زمین‌های زراعی و باغ بدون رعایت نصاب فنی و اقتصادی میسر نیست موضوع را از طریق اداره جهاد پیگیری نمایید