مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک مشاع

سلام و عرض ادب بنده یک ملک در سال 54 با برادرم خریدم نصف ملک به نام بنده ونصف به نام برادرم است که در اداره ثبت ثبت شده است و بنده از ملک هیچ مدرکی ندارم و ملک در تصرف برادرم است. من چگونه به ملک خود برسم آیا میتوانم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت ثبتی بودن میتوانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به اداره ثبت مراجعه نمایید و یک سند دانگ برای شما صادر شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ابتدا باید پلاک ثبتی آن را بدست آورید سپس می توانید تقاضای سند المثنی به اداره ثبت بدهید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام اگر سند رسمی مالکیت دارید با مراجعه به اداره ثبت درخواست سند المثنی نسبت به سهم خود کمید و با مدارک از دادگاه شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات مالکیت به نسبت سه دانگ دهید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر سابقه ثبتی دارد، به اداره ثبت رجوع کنید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
درخواست صدور سند مشاعی نمایید.در صورت صدور سند مشاعی و عدم وجود سند در دست شما درخواست صدور سند المثنی نمایید .و پس از آن دادخواست خلع ید بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مدارک مالکیتی شما بابد وجود داشته باشد از قبیل قولنامه. بنچاق یا هر مدرک دیگری که مالکیت شما را نشان دهد در هر صورت تنها راه آن اثبات مالکیت است که یک امر تخصصی و حساس د زمان‌بر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرار داد خرید یا شراکتنامه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
راهکار قانونی وجود دارد
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و درخواست استعلام از اداره ثبت را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نام هر دو شما ثبت شده می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید