مشاوره حقوقی رایگان - دلال دام

سلام و احترام خدمت شما
آقایی خودش رو چوبدار و دلال دام معرفی کرده و طی 8 ماه خودش رو مورد اعتماد ما نشون داده بود و خرید و فروش متعدد گوساله انجام میدادند و خوش‌حساب هم بودن. من تعدادی گوساله داشتم که ایشون گفتن مشتری دارند برای فروش که قرار‌شد ایشون به عنوان دلال برای ما بفروشد و پولمون رو بدهد. من گوساله ها رو برای ایشون فرستادم و آقا بدون اطلاع بنده مال‌ها رو به قیمت شدیدا زیر بازار رد کرده رفته و به دیگران بذل و بخشش کرده و مال من را تلف کرده است و هیچ پولی به من نداده است. حالا که تقاضای استرداد مال یا تقاضای وجه آن را کرده ام ایشان مدعی اند مال ها را حیف و میل کرده اند و از پرداخت پول بنده خودداری میکند. ضمنا فاکتور و رسیدی از ایشون بر پایه اعتماد نگرفتم ولی چندین شاهد دارم.
آیا راهی برای شکایت کیفری هست؟ این کار مصداق خیانت در امانت دلال محسوب میشود؟
مچکرم از پاسخگویی

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با مستندات و دلایل شهود دادخواست مطالبه وجه بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست مطالبه وجه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع جرم خیانت در امانت نیست بلکه خرید و فروش حیوان است لذا قرارداد شفاهی شما انجام شده و خریدار مالک حیوان شده و شما صرفاً می‌توانید مطالبه وزن به استناد کلیه خسارات حق الوکاله به طرفیت ایشان مطرح نمایید به استناد ادله موجود و شهود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
و برای پول خود جدا دادخواست بدهید و دو نفر شاهد معرفی کنید.
بهتر است قبل از شکایت حضورا پیگیری کنید و اگر تونستید فیلم بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. دادخواست متناسب مطرح گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و