مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام خسته نباشید من حدود 4 ماه پیش مبلغ 16 ملیون یه یکی بابت خرید سیمان واریز کردم و طرف جنس رو در تاریخ مقرر به من تحویل نداد و من چون بعد اون تاریخ جنس به دردم نمیخورد. معامله رو فسخ کردم و درخواست عودت وجه کردن که الان بعد 4 ماه از عودت وجه خود داری میکنه و تلفن هم جواب نمیده. از طرف یک اظهارنامه الکترونیکی مبنی بر بدهکار بودن به بنده دارم. چطور میتونم محل رسیدگی رو شهر محل سکونت خودم بزنم؟
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید الزام به ایفا تعهد بدهید وسپس در صورت عدم تحویل دادخواست مطالبه وجه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا باید الزام به ایفا تعهد بدهید وسپس در صورت عدم تحویل دادخواست مطالبه وجه