مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام بنده موتوری را در روز عید فطر به شرط نداشتن هیچ مشکل سندی همراه با شاهد قولنامه کردم و مبلغ 25 میلیون پول به بنگاه دار پرداخت کردم و در اولین روز کاری اداری به راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم پس از بازدید افسر گفت هم رنگ موتور هم پوسته موتور با سند مغایرت دارد حالا بنگاه دار پول راپس نمی‌دهد ولی من موتور را پس دادم باتشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ارسال و سپس طرح دعوی نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود شما می‌توانید به بنگاه‌دار یک اظهارنامه ارسال کنید و 10 روز به وی مهلت بدهید که پول شما را بدهد در صورتی که پول شما را نداد پس از بررسی می‌توانید تحت عنوان خیانت در امانت یا مطالبه یا استرداد وجه از وی شکایت یا طرح دادخواست کنید