مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام بنده با وساطت فردی دو راس بز از یک دامدار به قیمت 25 میلیون طی یک چک 3 ماهه خریدم قرار شد فرد واسطه و دلال بزها را به فروش برساند و 20 میلیون به من بپردازد و لی ایشان بزها را به بهانه کساد بازار نه می فروشد و نه به من تحویل می دهد و در جایی دیگر نگهداری می کند خواستم بپرسم که این کار ایشان کلاهبرداری محسوب می شود یا خیانت در امانت ؟ و بنده چطور شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیانت درامانت وشمابااستناد به دلایل ومدارک شکایت خیانت درامانت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به عنوان خیانت در امانت قابل شکایت هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه ارسال و سپس تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است دادخواست حقوقی دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به ایفای تعهد و تحویل مطرح نمایید