مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت

سلام من ترنس مرد هستم جنسم دخترانه و میخوام عمل تغییر جنسیت انجام بدهم و در حال انجام و ثبت نام کلاس های مهمانداری هستم میخواستم بدونم بعدها تو شغلم مشکل بر میخورم یا میتونم اسم و مدارک رو عوض کنم و به همون مهمانداری ادامه بدهم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از لحاظ قانونی بعد از صدور حکم و تغییر مدارک هویتی مانعی وجود ندارد

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام اگر طبق تاییده پزشکی قانونی و با حکم دادگاه این کار انجام شده باشد ، خیر البته به آیین نامه استخدامی شغل مربوطه هم باید توجه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از تغییر جنسیت هویت شما هویت زنانه با مردانه جدید خواهد بود و دیگر به سابق رجوع نخواهد شد و مشکلی از این بابت برای شما ایجاد نخواهد شد.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام با حکم دادگاه تغییر نام و تغییر جنسیت امکانپذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حکم دادگاه در این رابطه أخذ شود تغییر مدارک مرتبط امکان‌پذیر خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ، مشکل خاصی وجود ندارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که با حکم دادگاه عمل نمایید مشکلی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید نام خود را تغییر دهید اما در خصوص شغلتان بستگی به شغل و آیین نامه‌ها و ضوابط آن دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر از مجاری قانونی موفق شوید جای نگرانی نیست