مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرادری ورثه

سلام،میخواستم بپرسم میشه از شخصی که بخاطر میراث و اینکه سهم الارث اش دوبرابر شود عمل تغییر جنسیت (یعنی زن بوده خودشو عمل کرده و الان مدعی که مرد شده) و این عمل رو قبل از فوت پدر انجام داده به بهانه این که بیمار ترنسی دارد شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر. عمل تغییر جنسیت نیز به سادگی انجام نمی شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی‌رسد نتیجه ای بهمراه داشته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،عمل تغییر جنسیت با طی مراحل دشوار قانونی انجام میشود کسی به خاطر ارث تن به این مساله نمیدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوان تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کرد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر دوجنسه بوده باشد و پزشکی قانونی تشخیص دهد سهم الارثش یک و نیم برابر زن است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر چرا که بطور قانونی و با طی مراحل قضایی و مشاوره های پزشکی ثابت شده که وی ترنس می باشد و اثبات خلاف آن اینها برای شما مشکل است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نیاز به گذراندن مراحلی هست که به سختی انجام می گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
سهم الارث ایشان همان اندازه دختر میباشد