مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر و مادر برای تغییر جنسیت

سلام وقتتون بخیر
عذر میخوام آیا در سن 20 سالگی پدر و مادر برای تغییر جنسیت باید دخیل باشن؟
باید همراه آدم باشن توی مراحل تغییر جنسیت؟دادگاه و پزشک قانونی؟
دادگاه یا پزشک قانونی پدر و مادر رو میخوان؟و اینکه ایا حضورشون الزامیه؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما اگر محجور باشید بله و اگر بالغ و عاقل باشید خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تطبیق جنسیت با توجه به سنتان نیازی به حضور شخصی ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام و درود
براي عمل جراحي در بيمارستان رضايت اخذ مي نمايند و فرم هاي رفع مسيوليت پزشكان
براي چنين تصميم مهمي حتما همراهي و همدلي خانواده را در نظر بگيريد و مشاوره حقوقي تلفني هم نماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر الزامی است اما اگر بدون اطلاع آنان باشد مشکلاتی برایتان دارد