مشاوره حقوقی رایگان - حقوق قانونی تغییر جنسیت

سلام من دختری 30 ساله هستم که میخوام تغییر جنسیت بدم به پسر . اگر توی ایران از نظر قانونی تغییر جنسیت بدم و شناسنامه ام هم تغییر کنه به هویت پسرانه بعد میتونم با یک زن ازدواج قانونی داشته باشم؟ و از همه ی حق و حقوق یک مرد برخورد باشم؟ و اون زن میتونه از من ارث ببره ؟ راستی توی شناسنامه و کارت ملی ام تغییر جنسیتم از زن به مرد ایا قید میشه ؟ یا مخفی میمونه ؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در شناسنامه قید می شود توضیحات دارد.
بله اگر تغییر جنسیت بدید می توانید ازدواج کنید
در خصوص ارث و... نیز مثل بقیه مردها

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله درج می‌شود، مطابق جنسیت بعد از ازدواج خواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، جهت کسب اطلاعات بیشتر به سازمان ثبت و احوال مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله از تمامی حقوق اجتماعی و قانونی برخوردار خواهید بود و در شناسنامه شما نیز شناسنامه جدید برای شما مطابق با حکم دادگاه در شرح شناسنامه درج خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

داراي كليه حقوق جنس مخالف مي شويد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بله و شناسنامه جدید صادر و در آن ذکر خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در شناسنامه قید می شود توضیحات داردو از تمامی حقوق اجتماعی و قانونی برخوردار خواهید بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله در شناسنامه قید میشه در قسمت توضیحات . همانند یک مرد از حقوق خود برخوردارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ضمن درج در شناسنامه از حقوق خود برخوردار میشوید