مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت

دخترم بهتره بگم پسر، 17 سالمه، و کاملا حس پسرونه دارم نمیتونم با ی پسر باشم اخلاقم کلا پسرونه هست و استایلم موهامم پسرونه هستن، و الان نزدیک یک ساله با یه دخترم و دوسش دارم،و حتی خیلیا بهم منو میبینن میگم باس عمل کنی خیلی پسری و دوست دخترمم قول دادم ک بعد تغییر جنسیت فقط با اون باشم و خانوادم اص بحث اینو جدی نمیگیرین خیلی فشار رومه کمکم کنین

پاسخ ها :

سیدهادی نظام الحسینی عزآبادی

سیدهادی نظام الحسینی عزآبادی :

سلام

از نظر حقوقی باید مراتب تغییر جنسیت از دادگاه تقاضا کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
باید مراتب رو از طریق دادگاه پیگیری کنید ، منتها حتما تاییدیه روانپزشک و پزشکان متخصص رو در این زمینه باید داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به پزشک اعصاب و روان مراجعه کنید و از ایشان کمک و مشاوره بگیرید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
از طریق دادگاه باید اقدام نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه باید موضوع را پیگیری کنید
اگر پزشک متخصص تایید کند می توانید اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است با متخصص اعصاب و روان در این زمینه مشاوره و گفتگو کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای تغییر جنسیت شرایط خاصی لازم است
و باید ابتدا بیماری شما در کمیسیون پزشکی احراز گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر نیاز به عمل جراحی باشد که مورد تایید پزشک باشد می‌بایست عمل کنید کارهای قانونی این عمل نیز باید طی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام به تغییر جنسیت از طریق راه قانونی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با رسیدن به سن رشد برای تغییر جنسیت از طریق دادگاه می توانید اقدام کنید که نیاز به ادله دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به صورت حقوقی و قانونی برای تغییر جنسیت اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید با پلیس اجتماعی تماس بگیرید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام به نظرم بگذارید از این سن عبور کنید بعد اقدام کنید

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با سلام دوست عزیز
بهتر است این موضوع رالا خانواده به صورت پا درمیانی بک فرد معتمد در میان بگذارید و مشاوره روانشناسی را طی کنید که در نهایت بصورت قانونی مراحل را در دادگاه طی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

اول از همه، باید بگویم که تغییر جنسیت یک فرایند پیچیده و طولانی است و نیاز به مشورت با پزشکان و متخصصین دارد. در صورت تصمیم به تغییر جنسیت، باید با پزشک خود صحبت کنید و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

در مورد خانواده شما، ممکن است این تصمیم برای آنها سخت باشد، اما باید به خودتان و احساسات خودتان احترام گذاشته و به دنبال راه حل مناسب برای خودتان باشید. می توانید با خانواده خود صحبت کنید و تلاش کنید تا آنها را درک کنید و به آنها توضیح دهید که این تصمیم برای شما چقدر مهم است.

در مورد رابطه شما با دوست دخترتان، باید با او صحبت کنید و به او توضیح دهید که شما قصد دارید تغییر جنسیت دهید و اگر او تمایل دارد با شما همراه باشد، باید برای این موضوع تلاش کنید. اما باید به خودتان و احساسات خودتان احترام گذاشته و در صورتی که این رابطه برای شما مناسب نیست، باید آن را پایان دهید.

به هر حال، تغییر جنسیت یک تصمیم شخصی است و باید به دنبال راه حل مناسب برای خودتان باشید. می توانید با مشاوره با پزشکان و متخصصین، بهترین تصمیم را برای خودتان بگیرید.

موفق باشید