مشاوره حقوقی رایگان - مفعول تغییر جنسیت

سلام من مفعول هستم الان با یه مرد هیکل رابطه دارم از پشت دخول داره 10 ساله اون منو به خونش میبره من حتی.... زن ها حالا میترسم گیر بیوفتم اونم میترسه اگه من راضی باشم جرمی داره مگه الان 40 روزه بهم جواب نمیده منم مثل زنی که شوهرش بهش دست نمیزنه ....حالمو خیلی بد میکنه هفته ای ........م میزاشتم حالا میخوام تغییر جنسیت بدم تنها نیستم با خانواده زندگی میکنم نمیشه میشه اول تو تغییر جنسیت آلت و موهای بدنم بردارن بعداین که از خانواده جدا شدم تنها شدم عمل سینه و قیافه انجام بدم کسی نفهمه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
دادخواست دهید باید به تایید پزشک متخصص برسد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در مورد مفعول بودن رضایت تأثیری نداره و مجازات داره
در مورد تغییر جنسیت ابتدا باید حکم دادگاه رو بگیرید بعد با مشورت پزشک عمل کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از طریق دادگاه اقدام کنید اگرچه مرتکب جرم و ...هم شدید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما بیشتر از اینکه حقوقی باشد ماهیت پزشکی دارد و یک بعد آن نیز مربوط به مشاورین خانواده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید حکم دادگاه رو بگیرید بعد با مشورت پزشک عمل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما بایداز طریق دادگاه اجازه تغییر جنسیت بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شمابایستی ازطریق دادگاه اجازه تغییر جنسیت بگیریید،وبه پزشک متخصص مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با پزشک متخصص در این خصوص مشورت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پزشک متخصص در این زمینه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شما هنوز تغییر جنسیت را به انجام نرسانیده‌اید بنابراین افعالی که با مردان کرده‌اید جرم است و رضایت شما تأثیری در اصل موضوع نخواهد داشت و هم شما و هم فاعل مجرم هستید و مجازات حدی خواهید داشت.