مشاوره حقوقی رایگان - چطور اجازه پدرم و مادرم رو بگیرم برای تتغیر جنسیت

سلام من یک پسر که بهتره بگم دختر 15ساله هستم در مازندران ساری
من از همون کوچیکیم که 5سالم بود دوست داشتم لباسای دخترونه بپوشم حتما الانام میپوشم که هرکی منو ببینه بهم میگن این دختره یا پسر خیلی خجالت میکشم و خیلی دلم میخواد عمل کنم ولی پدر و مادرم در جریان نیستن
بعد من که 6سالم بود یه عمل کلیه داشتم بعد
مجاره ادراریم تنگ بود و عمل کردن گشادش کردن من چطور باید له پدرو مادرم بگم لطفا کمکم کنید لطفا??

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام، به مشاور خانواده رفته و درمیان بگذارید