مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت مرد به زن

سلام من درحال حاضر 16 سالمه و از 13 سالگی وقتی خود ارضایی رو شروع کردم احساس میکردم که همیشه طرف زن هستم و دلم میخواست یک دختر باشم و جوری بود که حتی عاشق آرایش کردن و کارایی که معمولا دخترا انجام میدن شدم! با مادرم این موضوع رو در میون گذاشتم ولی با پدرم نه, یک جلسه مشاور جنسی رفتیم و بهم گفت برای سن بلوغ هست و بعد از یک مدت رفع میشه! ولی هنوز هم همون‌جوری هستم و کمتر نشده که هیچ! حتی بیشتر هم شده این حس! مطمئنم نمیتونم این موضوع رو با پدرم در میون بزارم چون زنده نمیزاره منو :)
لطفا بهم راهنمایی کنین چیکار کنم چون واقعا از این بدن خسته شدم
من اینقدر علاقه مندم به دختر شدن که حتی در مواقعی که کسی نیست صدامو شبیه دخترا میکنم و ادای اونارو در میارم
لطفا کمکم کنین و بهم بگین چیکار کنم.

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام مجددا مشاوره بگیرید تا ریشه اصلی مشکل مشخص بشه بعد از اون میشه راجع به اقدام مقتضی تصمیم گرفت.