مشاوره حقوقی رایگان - رشوه

با سلام
بنده بيش از يكسال پيش به اتهام دريافت رشوه توسط يک نهاد امنيتی بازداشت شدم و بازپرس مربوطه با اتهام دريافت رشوه برای بنده يكماه بازداشت موقت صادر كرد. پرونده در دادسرا مراحل تحقيقات را سپری ميكند و بنده با قيد وثيقه آزاد ميباشم
١- بنده كارمند بانک خصوصی ميباشم و تا انجا كه پرسيدم با توجه باينكه كارمند دولت نميباشم و در اساسنامه بانک ذكر گرديده مالكيت بانک با سهامداران غيردولتي ميباشد اصلا رشوه به بنده منتصب نميگردد
٢-در محل كارم پرونده ها بررسی و هيچگونه تخلفی احراز نگرديد.ضمنا وجوه دريافتي بابت مشاوره به برخي از مشتريان بوده و هيچگونه تخلفي در كار صورت نگرفته
٣-با توجه به توضحيات ارايه شده امكان منع تعقيب در دادسرا براي بنده متصور ميباشد؟يا با توجه باينكه بازداشت شده ام و پرونده داراي بازداشتي ميباشد تصميم به دادگاه موكول ميگردد؟ ضمنا بنده شاكي خصوصي هم ندارم.
با تشكر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

رشوه عنوان اتهامی بر ای کارکنان دولت است و شامل بخش حصوصی نمیشود