مشاوره حقوقی رایگان - ارتشا

سلام من کارمند دولتی هستم، رفیق داشتم به دلیل قاچاق گرفتن اون رو و من هم به دلیل نیاز مالی مبلغی 100م ازش قرض گرفته بودم برای خونه سه ماه ولی اداره اطلاعات منو خواست که شما از این آقا رشوه گرفتی و من گفتم دوستم بود و نمی‌دونستم قاچاق می‌کنه ....و از من خواستن مبلغ عودت بدم و موافقت کردم و مبلغ رو واریز کردم قبل کیفرخواست دادگاه به حساب دادگستری و عنوان کردم بابت بدهی به دوست خودم واریز میکنم.الان منو دادگاه میخواد و میخواستم بدونم چه اتفاقی برای من بیوفته؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

جای نگرانی نیست چون بعنوان قرض بوده و البته باید اثبات کنین این موضوع رو البته درصورتی که دادگاه شمارو خواستن شهود ببرین که بعنوان قرض بودن رو بتونین اثبات کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نباید وجه را به صندوق دادگستری واریز میکردید
اگر پول را به شما قرض داده بوده ، شما که نباید وجه را به حساب دادگستری واریز میکردید
ممکن است به جرم ارتشا محکوم بشوید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات کنید رشوه نبوده و قرض بوده

یک وکیل

سلام.به هیج عنوان شما مبلغ رو نباید واریز میکردید به حساب دولت.
چون رشا و ارتشا شرایط و ارکانی داره که با توجه به قرض بودن مبلغ و عدم درخواست کاری در اداره شما از جانب رفیقتان ، جرم قابل تحقق نیست.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اگر بابت انجام کاری برای دوستتان پول گرفته اید و آن کار را انجام داده اید در حکم رشوه است و چون پول را مسترد کرده اید قاضی می تواند تخفیف در مجازات قائل شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ظاهرا طرفی که پول را به شما داده گزارش رشوه داده است و مبلغ واریزی به صندوق دولت جزای نقدی است اگر اینطور باشد حبس و انفصال و جزای نقدی مجازات مرتشی است .
انشااله که اینطور نباشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ممکن است از تخفیف مجازات برخوردار بشوید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام. اگر طبق گفته شما قرض بوده. نباید پول را ب خزانه دادگستری واریز میکردید.. ظاهرا دوست شما چنین ادعایی کرده ک رشوه گرفتید ازشون..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات شما اشتباه فاحش شما ان بود که پول را به حساب دادگستری واریز کردید در حالی که می توانید به راحتی قرض بودن وجه را اثبات نماید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام.اگر متهم اقرار به پرداخت رشوه کرده باشه متاسفانه برای شما در مرحله دادسرا قرار جلب به دادرسی صادر میشه ودر دادگاه هم محکوم میشید.مضافا اینکه اداره اطلاعات قطعا شک نکنید که پرینت پیامکهای شما و مکالمات رو هم ضمیمه پرونده میکنه اگر در پیامک و مکالمات مطالبی مبنی بر دریافت قرض وجودداشته باشه تبرئه میشید درغیراینصورت خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به واریز وجه سعی در اثبات قرض نمایید چراکه متهم احتمالا اقرار به اخذ رشوه از جانب شما نموده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام از طریق شهادت شهود و دیگر مدارکی که دادین قرض گرفتن خود را اثبات نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما اگر مدعی قرض هستید بایستی با استناد به ادله محکمه پسند موضوع را اثبات نمایید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست پیشنهاد می شود از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید اثبات کنید که قرض می باشد با استفاده از شهادت شهود و دلایل دیگری که ممکن است داشته باشید در صورت راهنمای بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام .وقت بخیر
اگر مدارکی دال بر این نباشه که کار طرف تو اداره ای که شما حضور دارین انجام نشده و روال قانونی بوده و شما هیچ عملی انجام ندادین و طرف هم اعتراف به قرض کنه کمی به نفع شما خواهد بود