مشاوره حقوقی رایگان - سلام اگر کارمند دولت متهم به رشوه شود

سلام. اگر کارمند دولت متهم به دریافت رشوه شود و بعد اظهاراتش را انکار کند ، ایا از شغلش اخراج میشود ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت بشه بله ممکن است که اخراج بشه

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر اقرار کرده باشه نزد قاضی دیگر در این مورد نمی‌تواند انکار کند. و اگر محکوم شود مجازات تبعی انفصال از خدمت برایش در نظر گرفته می‌شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

انکار بعد از اقرار جایز نیست مگر از ریشه اقرار شرایط صحت نداشته باشد و تحت اکراه و اجبار باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی خواهد داشت
و اخراج کارمند با شرایط خاصی امکان دارد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت صدور حکم قضایی کمیسیون تخلفات اداری نیز می‌توانند با کارمند برخورد و آن را اخراج نماید