مشاوره حقوقی رایگان - پرینت حساب اداره از شخص حقیقی

با سلام
در اداره ای کار میکننم که مسئول خرید اداره هستم مالی مبلغی به عنوان تنخواه به حساب شخصی بنده واریز کرده بعد از گذشت سه ماه نامه زده مالی که هر کسی که با تنخواه دار هست پرینت حساب دو ماه تنخواهش را بده ، بنده حساب تنخواهی نداشته و مالی به حساب شخصی بنده تنخواه ریخته بنده اعلام کروم پرینت حساب نمیدم چون شخصی هست و مالی تهدید کرده که باید پرینت بدی وگرنه اخراج میشی و مشکوک به گرفتن رشوه هستی ، بنده هم بخاطر شخصی بودن حساب درخواست دادم لطفا درخواست پرینت حساب از طریق واحد بازرسی باشد نه از طریق واحد مالی به نظر شما از لحاظ قانونی میتونم پرینت ندهم تا دستور قضایی یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مطلقا پرینت حساب خود را ندهید زیرا ممکن است در آینده از شما شکایت نمایند و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا مالی وظیفه به اخذ یرینت حساب ندارد واگر تخلفی صورت کرفته باید شما را به کمیته های انضباطی معرفی تا از ان طریق اقدام شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که مالی ادعایی دارد لاید خود اثبات کند