مشاوره حقوقی رایگان - نیروی پیمانکاری و ارتشا

باسلام به تمامی وکلای عزیزی که رایگان مشاوره می‌دهند. بنده نیروی پیمانکاری وزارت راه و شهرسازی میباشم. یعنی مستقیم قرارداد نداشتم بلکه با شرکت قرارداد داشتم و حقوق تمام کارهام با شرکت بوده. مدیر ما که رسمی بود برای قراردادهای خرید و فروش از کارت‌های بانکی من و چند نفر دیگه سو استفاده کرده و مبالغی با آنها رد و بدل کرده. حالا طبق کیفرخواست سازمان بازرسی کل کشور من و متهم به دریافت رشوه کرده. سوال من این هست آیا من که نیروی پیمانکاری بودم شامل قانول ارتشا کارمندان دولت هستم. دوم چرا با اینکه خود رییس ما در بازجویی گفته همه این اعمال و کارت به کارت شدن ها با دستور من بوده باز هم علیه ما اعلام جرم شده؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا محتویات پرونده بررسی نشود نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد ولی جرم شما می تواند معاونت در ارتشا باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور در صورتی که علم و اطلاعی از رفتار مجرمانه پیمانکار نداشته اید و از کارت‌های شما سوء استفاده گردیده است به نظر قابل دفاع خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم ارتشا در مورد شما محقق نمیشود
و شما باید لایحه محکم تنظیم نمایید و از خود دفاع نمایید