مشاوره حقوقی رایگان - ترنسکشوال

سلام من ترنس مرد هستم از بچگی اینجوری بودم رفتار پسرونه داشتم پیرهن پسرونه میپوشیدم اسم پسرونه میزاشتم و همیشه این احساس متفاوت بودنو داشتم و حتی تا کلاس هشتم سوتین یا نیم تنه نمیپوشیدم چون از تغییرات بلوغم متنفر بودم از جسمم متنفر بودم و از حموم رفتن بدم میومد چون یادم میومد که جسمم دختره و اصلا من با دخترا راحت نبودم همیشه از بچگی با پسرا رفیق میشدم فوتبال بازی میکردم چون وقتی پیششون بودم خود واقعیم بودم حس پسرونه داشتم احساس می‌کردم پسرم و احساس غریبگی نداشتم ویژگی های دیگه ترنس رو دارم که مطمئنم ترنسم و حس الکی یا بخاطر بقیه و حس چنروزه نیست چون قیافم شبیه پسرهاست و دوستام بهم گفتن همچنین دسته ای هست و منم کلی تحقیق کردم خوندم راجبش و همه ویژگی هاش رو از بچگی دیدم دارم و کلی لایو ترنس هایی که عمل تطبیق جنسیت انجام دادن رو دیدم و کاملا حسم باهاشون مشترکه حتی با یه مرد ترنس که ترنس بوده و الان جسمش پسره و عمل تطبیق هم انجام داده صحبت کردم با ویس از بچگیم رو واسشون گفتم و گفتن حتما حتما باید بری روان درمان تا جلساتو طی کنی
و با مشاور صحبت کردم گفتن احتمال زیاد ترنسی و گفتن برو روان درمان که پورسه رو طی کنم به مادرم گفتن ولی مامانم اصلا منو روان درمان نبرده که پروسه رو طی کنم زودتر و اگه صدرصد ترنس بودم‌ مجوز بگیرم و مجوز پوشش هم بگیرم چون 18 سالمه و باید برم دانشگاه و خیلی سختمه اینجوری از وقتی هم مامانم فهمید گیر دادنش بیشتر شده و میخواد عوضم کنه در صورتی که من چند سال خودمو عوض کردم ولی نشد هیچ حس دخترونه ندارم و همیشه احساس متفاوت بودنو داشتم تا الان که یه ساله متوجه ترنس بودنم شدم و اینکه من خودم میخوام پیگیری کنم برم جلسات روان درمان الان باید چیکار کنم من برام سخته بخوام خودم برم جلسات روان درمان رو تا مجوز بگیرم چون خانوادم باهام نیستن و خودم سرکار نمیرم واقعا هیچ مشاوره ای هم نیست که رایگان بخواد کمک افراد ترنس کنه من شیراز هستم و یک ماه دیگه باید برم دانشگاه و نمیتونم واقعا با پوشش جسمم بیرون برم باید چیکار کنم واقعا؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد