مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت

با سلام من میخواهم تغییر جنسیت بدهم مراحل پزشکی انجام شده و پزشکی تایید کرده که باید عمل کنم حالا قاضی دادگاه تجدید نظر رای و رد کرده ولی بعدش خودش متوجه شده ک اشتباه گرفته برای من ماده 477 و پیشنهاد داد و خودشم نوشت و امضا کرد که اشتباه از دادگاه بدوی بوده خواستم ببینم آیا ماده 477 رای رو نقض میکنن و رای جدید صادر میکنن ک به نفع ام باشه و خودشون رای میدن یا باز برمیگردونن دادگاه تجدید نظر پیش قاضی خودم که رای بده

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رای را نقض و به شعبه هم عرض ارجاع میکنند

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

ماده 477 رای را نقض می کند و پرونده را برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض می فرستند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان نقض وجود دارد درخواست اعمال ماده 477 نمایید ولی آن را به شعبه تحویل نداده و به خود دفتر قوه تحویل دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورت صلاحدید رای نقض و به مرجع مربوطه ارسال میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر قاضی نوشته باشد که اشتباه صورت گرفته است با اعمال ماده 477 ، در دیوان رای نقض خواهد شد و پرونده به شعبه دیگری در همان حوزه قضایی ارسال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید