مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده دستگاه معیوب

سلام
من 15روز پیش یک دستگاه تلویزیون و دستگاه پخش سامسونگ از یک فروشگاه در جمهوری خریدم 10روز پیش اومدن و بهم تحویلش دادن در لحظه تحویل دستگاه ظاهرا بدون مشکل عمل میکرد من دستگاه رو خاموش کردم 5روز پیش مجددا روشنش کردن بعد از10دقیقه پخش موزیک متوجه شدم دستگاه درست عمل نمیکنه ریست کردم با نمایندگی تماس گرفتم اونها تکنیسن فرستادن اون هم گفت مشکلش بدون باز کردن دستگاه قابل حل نیست چندین بار با فروشنده تماس گرفتم و گفتم ک این ایراد قطعا ایرادی بوده ک دستگاه از اول داشته حتی تکنیسین هم همین نظر رو داشت ولی فروشنده مدعی که من دستگاه رو درست تحویل دادم و شما امضا کردی ولی من میدونم ک این دستگاه اصلا در منزل من ساعتی هم کار نکرده ک به مشکل بخوره و نمیخوام وقتی دستگاه نو و آکبند خریدم دستگاه از روز اول تعمیری بشه
راه حلی هست؟اگر از فروشنده به اتحادیه شکایت بکنم تاثیری داره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار تدلیس و عیب و استرداد ثمن را اقامه نمایید و درخواست کارشناس رسمی برای بررسی عیب را نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است از تکنیسین یک گواهی مبنی بر معیوب بودن دستگاه قبل از فروش به شما بگیرید و با همین گواهی به اتحادیه مربوطه یا دایره شکایت اصناف سازمان صمت مراجعه کنید