مشاوره حقوقی رایگان - معامله دستگاه استخراج رمز ارز ( ماینر )

با سلام. یکماه پیش بواسطه آگهی سایت درج آگهی ... از یک دفتر خدمات کامپیوتری یکدستگاه ماینر به قیمت 45 میلیون خریداری کردم. فروشنده اذعان داشت دستگاه سالمه و با توجه به شناخت اندکی که بنده نسبت به ماینر ها داشتم قبول نمودم. برگه ای دست نویس نوشتن مبنی بر اینکه پس از خروج دستگاه از دفتر مسئولیتی بابت خرابی اش ندارن.
دستگاه فوق معیوب بوده با فروشنده تماس گرفتم و پس از انکار گفتن بیار تا درستش کنم، این موضوع طی یکماه 5 بار اتفاق افتاد و دستگاه درست نشد.
الان میگوید من مسئولیتی در قبالش ندارم ، ضمن اینکه قیمت دستگاه سالم الان حدودا 80میلیون شده
با توجه به اینکه دستگاه فوق در سامانه گمرک ثبت نشده ( ظاهراً قاچاق محسوب میشود ) و بنده قصد ثبت پس از خریدش را داشتم و نظر به دست نوشته ی مذکور؛ آیا بنده میتونم از ایشان شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

شما میتونید با توجه به تعمیر چند باره که نشون میده شرط مذکور کنار گذاشته شده، یا فسخ کنید، یا مابه التفاوت سالم و ناسالم را از ایشون بگیرید.
دادخواست هر کدام را که انتخاب فرمودید به دادگاه بدید.فقط یکی را باید انتخاب کنید.
از این به بعد هم نباید چنین معامله های ضرری بکنید.طمع مشکل سازه