مشاوره حقوقی رایگان - محل برگزاری دادگاه در اقامه دعوی از شرکت گارانتی دهنده

با سلام و وقت بخیر
بنده یک دستگاه فرتوکار برقی از یک فروشگاه در شهرستان خریداری کردم که بعد از گذشت کمتر از یک ماه دستگاه دچار ایراد گردید. با پیگیری ها و تماس های فراوان با مرکز پشتیبانی شرکت در تهران و نماینده خدمات پس از فروش آن شرکت در شهرستان در نهایت بعد از گذشت 4 ماه دستگاه جایگزین شد. ولی متاسفانه در همان روز مشخص شد که دستگاه جدید هم مشکلی مشابه با دستگاه قبلی دارد. متاسفانه با عنایت به تماس ها و پیگیری های دوباره بنده با مرکز پشتیبانی شرکت در تهران و نماینده خدمات پس از فروش آن شرکت در شهرستان و عدم ارسال کارشناس جهت بازدید و کشف ایراد از سوی نمایندگی و عدم حصول نتیجه از پیگیریهای متعدد، به ناچار مراتب به اداره صمت شهرستان منعکس گردید که قرار جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری صادر گردید که کارشناس منتخب نیز نظریه خود را مبنی بر عدم کارکرد صحیح دستگاه صادر نمودند. در نهایت شرکت مورد نظر طی نامه ای اطلاع دادند که در جهت جلب رضایت بنده میتوانند مبلغ فاکتور را برگردانده و دستگاه را عودت دهند. با در نظر گرفتن اینکه ارزش ریالی حال حاضر دستگاه بعد از گذشت 10 ماه از زمان خرید بدلیل تورم شدید حاکم بر بازار دچار افزایش قیمت بیش از 70 درصدی شده است سوال بنده این است که در صورت اقامه دعوی در مراجع قضایی جهت لحاظ کردن تورم در ارزش گذاری بر دستگاه و همچنین خسارات وارده به بنده از جمله هزینه نصب دستگاه، هزینه کارشناس دادگستری و هزینه های دادرسی، این دعوی در چه دادگاهی (ارزش ریالی دستگاه بین 50000000 ریال تا 10000000 ریال) و در کدام شهر (شرکت گارانتی دهنده تهران و دستگاه در شهرستان) برگزار میشود؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما در شهر خودتون طبق ماده 13,قانون آیین دادرسی مدنی مطرح کنین تحت عنوان مطالبه وجه قرارداد و خسارات وارده به شما طبق نظر. کارشناس و نکته دوم یک تامین دلیل هم بگیرین که کارشناس دادگاه هم تایید کنن دستگاه معیوب است از طریق شوری حل اختلاف تامین دلیل رو تقاضا کنین و دعوای اصلی در دادگاه محل خودتون

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه محل اقامت خوانده یا محل وقوع عقد است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
دادگاه صالح محل اقامت خوانده و یا محل وقوع عقد می باشد