مشاوره حقوقی رایگان - ارسال دستگاه معیوب

باعرض سلام و ادب
تقریبا چهار ماه قبل طبق قرارداد دستگاهی خریداری کردیم. بعد از دو ماه استفاده دستگاه ایراداتی پیدا کرده که طبق گفته متخصصان این ایرادات از ابتدا بوده و ما دیر متوجه شدیم. طبق قرارداد دستگاه یک سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش دارد. شرکت در تهران و ما در تبریز هستیم. متاسفانه شرکت به پیامها و تماس های ما پاسخگو نیست. حتی هزینه ایاب و ذهاب رو هم گفتیم ما میدیم فقط بیایین دستگاه رو درست کنید. ولی ترتیب اثر نمیدن.
با توجه به اینکه دو فقره چک به شرکت دادیم بابت باقیمانده پول دستگاه و الان که با دستگاه نمیشه کار کرد و درآمدی داشت نمیتونم چک هارو پرداخت کنم. تکلیف چیه؟ به کجا شکایت کنم؟امکان فسخ قرارداد وجود داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید در صورتی که کارشناس ایراد دستگاه ها را تایید کرد می توانید طبق ضمانت نامه و تایید کارشناس طرح دعوا کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا دادخواست تامین دلیل
در شورا مطرح نمایید
و بعد اظهارنامه ارسال کنید
و بعد دادخواست مطالبه خسارات را اقامه کنید یا دادخواست تنفیذ فسخ بیع و استرداد ثمن را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید