مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل دستگاه لیزر سالم

سلام من یک عدد لیزر موهای زائد از شرکت خریداری کردم که قرار بود طی 30روز کاری تحویل و نصب کنه و مبلغ 140 میلیون تومان پرداخت کردم و مابقی رو قرار شد پس از نصب و راه اندازی دستگاه توسط شرکت 12عدد چک به فاصله یک ماه ازهم بدم و همه اینها در قرارداد ذکر شده است.
واینکه شرکت پس از سه ماه یک عدد دستگاه فرستاده که ظاهرا نو هست ولی هندپیس دستگاه ایراد دارد و نیامدند دستگاه را نصب کنند و نزدیک یک سال و نیم هم هست که هیچ گونه جوابی به من نمیدادند تا اینکه یه هفته پیش ابلاغیه امد که از من شکایت کردند و همچنین تو شکایت یک عدد هم اظهارنامه بود که ظاهرا یکسال پیش برای من فرستادن که من اونموقع ثنا نداشتم و اینها با وجود اینکه ادرس دقیق من در قرارداد بود ولی در اظهارنامه ادرس مرا یک شهر دیگر نوشتن تا به دست من نرسد.
و موضوع شکایتشان استرداد دستگاه است.( چون در یک بند قرارداد هست که تا اتمام پرداخت کامل اقساط مالکیت دستگاه ازان فروشنده است و در صورت عدم پرداخت هرکدام از قسط ها کل بدهی طلب حال محسوب شده و باید تسویه گردد و دستگاه بدون توجه به مبالغ پرداختی استرداد میگردد)
لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد و شروط قرارداد میباشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما با یک آدم حقوق دان اما کلاهبردار موجه هستید من هرچی توضیح بدهم بی فایده است به نظرم باید وکیل بگیرید
اما آنچه مسلم است اینکه شما هم باید دادخواست متقابل بدهید و خواسته خود را در آن بنویسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد