مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله

باسلام من در اسفندماه 99 ی سرویس مبلمان راحتی خریدم حین خرید فروشنده از خرید مبل دیگری که ده تومن ارزونتر بود مرا منصرف نمود گفت من پارچه اونو نمیتونم تضمین کنم ولی این یکی پارچش ترکه وفلان ومن به استناد حرف فروشنده ده تومن گرونتر این مبل وخریدم اسفند 400وقتی روکش مبل وبرداشتم متوجه پارگی مبل ازمحل دوخت شدم اونم ازچن جا.فروشنده قبول نمیکنه میگه من الانم تضمین میکنم شما حتما بچه کوچک دارین از رومبل پریده این واونور پاره کردن . من بچه کوچک ندارم بعدشم نوع پارگی کاملا مشخصه . پارچش انگار زیرآفتاب مونده و پوسیده شده من 30 م دادم موندم چیکار کنم الان دیگه به تماس منم پاسخ نمیده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اتحادیه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مکلف بودید قبل ا. تحویل کالا از سلامت ان اطمینان حاصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما در این خصوص می توانید ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید و مشکل خود را از آن طریق خلاف است کنید در صورت عدم حل مشکل می توانید از طریق مراجع. قضایی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق اتحادیه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه و سپس دادگاه اقدام کنید